Nyhed

03/10/2011

Salg af dine kurser, seminarer eller workshops !LejEnBehandler.dk

 Salg af dine kurser, seminarer eller workshops !

Billede af en kursusholderKære behandler.

LejEnBehandler.dk vokser! Vi har nu 4-5 opgaver om ugen, og får 1-2 nye behandlere pr. dag, og vi gør alt hvad vi kan for at give dig de bedste muligheder i markedet!

Derfor har vi nu lanceret vores nye kursusmodul, så du som behandler kan komme bredt ud, hvis du afholder kurser, seminarer eller workshops.

Kurserne, som vises på forsiden af portalen, er integreret med vores formular- og betalings-modul, så kunden kan tilmelde sig online og betale med sit Visa- /Dankort med det samme.
Læs mere her!

 

Seje søgninger !

Sådan!Prøv at lave en søgning på LejEnBehandler.dk med dit ID eller lign.

Nu kommer alle behandlerne op med et lille billede og den vigtigste overskrift/resumé, så nu er det endnu vigtigere at din profil er "lækker" - har du checket den for nylig ?


Husk, at vi giver dig 1 måneds gratis annoncering pr. behandler du anbefaler til os. Behandleren skal blot angive dit ID nederst på ansøgningsformularen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for råd/vejledning: 2287 5150 / mail@LejEnBehandler.dk

Med venlig hilsen
LejEnBehandler.dk


LejEnBehandler.dk:

LEB har som mål indenfor det næste halve år at blive STEDET hvor alle danskere søger deres nye behandler!
I samarbejde med et dygtigt webbureau, har vi søgeoptimeret sitet, så vi vil blive vist i top 5 overalt på Google!

Vi mener det vi gør; og gør det vi mener!

Læs mere på: LejEnBehandler.dkNemWeb.dk:

LejEnBehandler.dk er unik, fordi vi ejer vores eget webfirma, dvs. at vi selv har udarbejdet og hoster vores hjemmeside. Vi kan derfor oprette din profil med det samme, og tilpasse hjemmesiden præcis som vi vil!

Vi tilbyder iøvrigt dig at kunne det samme, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende hjemmeside, og ønsker en prof. løsning til under prisen af éen behandling pr. måned!

Læs mere på: NemWeb.dkKontakt::

NemWeb & LejEnBehandler ejes af Lars Hendriksen, som du altid kan få fat i på Tlf: +45 2216 0483 eller via mail: Lars@NemWeb.dkCopyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb