Nyhed

12/28/2010

LejEnBehandler Nyhedsbrev December 2010

Denne nyhed blev sendt ud til nye og eksisterende behandlere og gjorde heldigvis at behandlerskaren blev udvidet. Den er også et eksempel på det nye layout, som vi vil lave alle nyhedsbreve med hos LejEnBehandler.dkLejEnBehandler.dk

Hvorfor lige mig?

Hvorfor lige mig ?Hej Lars.

Vi har udvalgt dig på nettet, da vi søger intensivt efter dygtige og erfarne behandlere og instruktører.

Krisen er forbi, og der er i den grad brug for at give alle danskere, både firmaer og private, muligheden for et sundere liv og et større velvære, med den rigtige behandling/instruktion.

Du kan noget unikt; vi har brug for din hjælp!

Hvordan det?

Hvordan ?Det er såre simpelt, og du kender det jo fra både Tæppeland, Bilka og Toys'R'Us.

De har samlet alt indenfor deres område centralt, så folk kun behøver at lede éet sted! Det gør vi også! Og markedsfører massivt!

Ved at samle alle de bedste behandlere, og gøre det gratis for dem at være med, får kunden det bedste udvalg, en fair pris, og behøver ikke at lede andre steder!

Hvad gør jeg?

Go!Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores ansøgningsformular, og være grundig med dine kompetencer!

Finder vi dig egnet, lægger vi din profil på LejEnBehandler.dk, og kontakter dig pr. sms, så snart vi har en opgave til dig.

Opgaven vil ALTID kun være et tilbud fra os, og kan du ikke tage den, "risikerer" du kun at vi kontakter dig igen næste gang der er en opgave <:) Og bliver du månedens behandler, får du 2 flasker vin som tak!

Udfyld din ansøgning her!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for råd/vejledning: 2287 5150 / mail@LejEnBehandler.dk

Med venlig hilsen
LejEnBehandler.dk


LejEnBehandler.dk:

LEB har som mål indenfor det næste halve år at blive STEDET hvor alle danskere søger deres nye behandler!
I samarbejde med A-Better-Traffic.com har vi købt annonceplads, så du vil blive vist i top 5 af alle Google reklamer!

Vi mener det vi gør; og gør det vi mener!

Læs mere på: LejEnBehandler.dkNemWeb.dk:

LejEnBehandler.dk er unik, fordi vi ejer vores eget webfirma, dvs. at vi selv har udarbejdet og hoster vores hjemmeside. Vi kan derfor oprette din profil med det samme, og tilpasse hjemmesiden præcis som vi vil!

Vi tilbyder iøvrigt dig at kunne det samme, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende hjemmeside, og ønsker en prof. løsning til under prisen af éen behandling pr. måned!

Læs mere på: NemWeb.dkKontakt::

NemWeb & LejEnBehandler ejes af Lars Hendriksen, som du altid kan få fat i på Tlf: +45 2216 0483 eller via mail: Lars@NemWeb.dkCopyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb