Nyhed

07/15/2009

LejEnMassør Nyhedsbrev Juli 2009


Nyhedsbrev/BesogWeb
LejEnMassør forbedrer til stadighed sit koncept, for at kunne tilbyde kunderne nogle serviceorienterede og professionelle behandlere og give behandlerne mulighed for nogle spændende opgaver "ude i marken".
Håber du vil finde vore nyheder interessante, og at du må få en god og helsebringende sommer! Smil
Nyhedsbrev/Online Booking Online Booking:
Hvis du lever af at sælge tid til dine kunder, som de skal ringe og booke hos dig, kan du med stor fordel bruge Online Booking. Kunden booker her selv både sin ydelse og tid, får en mail/sms før behandlingen, og kan også selv afmelde; så du kan bruge din tid på at behandle flere kunder istedet. SchjerlingDK har brugt systemet i 3 måneder nu, og er meget begejstret!
Nyhedsbrev/Engangslagner

Spar vask og strøm med vores engangslagner:
Hvis du er træt af at bruge tid og penge på at vaske dine lagner, så gør som en del andre klinikker, og brug dkWebshop's kliniske, hvide og bløde engangslagner.
Lagnerne måler 70x200 cm. og sælges i kasser med 100 stk.
til kun kr. 6,00 pr. lagen!
Bestil lagnerne her og brug din tid til noget sjovere end vask/strygning!

Nyhedsbrev/Ansigtsbeskyttere Beskyt din briks med vores engangs-ansigtsbeskyttere:
Du kender sikkert det med at du skal tørre makeup væk fra ansigtsstøtten på din briks og skal spritte af konstant for at holde den ren. Det behøver du ikke med engangs-ansigtbeskytterne fra dkWebshop.
Engangsbeskytteren passer til alle brikstyper, sælges i kasser med 500 stk. og koster kun kr. 1,5 pr. styk. Du kan bestille dem her!
Nyhedsbrev/Afmelding Afmelding/standby hos LejEnMassør:
Vi vil selvfølgelig helst have at du står i vores database, så vi kan tilbyde dig opgaver når kunderne kontakter os, men hvis du af en eller anden grund ikke længere har tid til opgaver eller lign. så må du meget gerne give os en melding her!
Du er også meget velkommen til at give os en opdatering på din kontaktdata og kompetencer her, så vi bedre kan matche dig med kundernes ønsker.
Copyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb