Hvad er LejEnBehandler.dk?

LejEnBehandler.dk er Danmarks største netværk af behandlere, som gør det nemt for dig at få fat i næsten hvilken som helst behandlertype, når du vil gøre noget godt for dig selv, din samlever/kæreste og/eller dine ansatte.

Alle kan have brug for at få behandling, men mangler måske bare tiden til at tage et sted hen og få det gjort. Vi kommer til dig, hvor du ønsker det, og vi har det hele med!

Er du kunde, så tryk her!
Er du behandler, så tryk her!

Billede af kvinde der masseres

Udtalelse

"Vi i ledelsen hos hansgaard besluttede at gøre noget helt specielt for 5 af vore medar-bejdere, som har arbejdet hårdt i 2010, og derfor trængte til en ekstra opmuntring. Vi købte 5 gavekort hos LejEnBehandler.dk; så kan de selv bestemme hvilken behandling de helst vil have, hvor og hvornår! Glæder os til at give dem."

Direktør, Lene Frederiksen

Nogle af vore behandlere

Billede af Steen Ove Nielsen Steen Ove Nielsen
Fysiurgisk massør
4840 Nørre Alslev
Tlf: 6173 1331
 
Billede af Susanne Strunge Susanne Strunge
Mindfulnessinstruktør
8500 Grenå
Tlf: 2237 0090
 
Billede af Miriam Dinesen Miriam Dinesen
Fysiurgisk massør
4490 Jerslev
Tlf: 3029 2559

Glæd! med et gavekort

Køb et gavekortStår du og mangler en gave, som med 100% garanti værdsættes og gavner hos modtageren, så har vi løsningen.

Et LejEnBehandler gavekort kan bruges over hele landet, til samtlige af vore behandlere. Køber du det på dkWebshop, så har du det inden 2 hverdage med posten.

Billede af en gave

LejEnBehandler's reklamefilm


LejEnBehandler anbefaler:

NFS - Netværk For Singler
Billede af håndklæder og blomster

Månedens Lodtrækning

Månedens lodtrækningLejEnBehandler trækker hver måned lod om et gavekort til en vilkårlig af vore behandlere, til en værdi af ialt kr. 500.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen, så deltager du automatisk i lodtrækningen, og vil hver måned få en mail der viser om du har vundet.


Copyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb