Hvad er LejEnBehandler.dk?

LejEnBehandler.dk er Danmarks største netværk af behandlere, som gør det nemt for dig at få fat i næsten hvilken som helst behandlertype, når du vil gøre noget godt for dig selv, din samlever/kæreste og/eller dine ansatte.

Alle kan have brug for at få behandling, men mangler måske bare tiden til at tage et sted hen og få det gjort. Vi kommer til dig, hvor du ønsker det, og vi har det hele med!

Er du kunde, så tryk her!
Er du behandler, så tryk her!

Billede af kvinde der masseres

Udtalelse

"Vi manglede i Hvidovre Hospitals Idrætsforening en ugentlig instruktør i Zumba, og kontaktede derfor LejEnBe-handler.dk, som løste vores problem med en rigtig dygtig danser/instruktør, og skaffede endda en afløser, som var sat ind i holdets niveau, da instruktøren var syg en enkelt gang. Tak for god service!"

Formand, Annette Witt

Nogle af vore behandlere

Billede af Trine Bach Kær Trine Bach Kær
Kostrådgiver
2400 København NV.
Tlf: 2614 8027
 
Billede af Charlotte Bang Charlotte Bang
Hypnotisør
2300 København S
Tlf: 5250 8181
 
Billede af Anette Vinston Ritz Anette Vinston Ritz
Massageterapeut
5863 Ferritslev
Tlf: 2721 8336

Glæd! med et gavekort

Køb et gavekortStår du og mangler en gave, som med 100% garanti værdsættes og gavner hos modtageren, så har vi løsningen.

Et LejEnBehandler gavekort kan bruges over hele landet, til samtlige af vore behandlere. Køber du det på dkWebshop, så har du det inden 2 hverdage med posten.

Billede af en gave

LejEnBehandler's reklamefilm


LejEnBehandler anbefaler:

NFS - Netværk For Singler
Billede af håndklæder og blomster

Månedens Lodtrækning

Månedens lodtrækningLejEnBehandler trækker hver måned lod om et gavekort til en vilkårlig af vore behandlere, til en værdi af ialt kr. 500.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen, så deltager du automatisk i lodtrækningen, og vil hver måned få en mail der viser om du har vundet.


Copyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb