Hvad er LejEnBehandler.dk?

LejEnBehandler.dk er Danmarks største netværk af behandlere, som gør det nemt for dig at få fat i næsten hvilken som helst behandlertype, når du vil gøre noget godt for dig selv, din samlever/kæreste og/eller dine ansatte.

Alle kan have brug for at få behandling, men mangler måske bare tiden til at tage et sted hen og få det gjort. Vi kommer til dig, hvor du ønsker det, og vi har det hele med!

Er du kunde, så tryk her!
Er du behandler, så tryk her!

Billede af kvinde der masseres

Udtalelse

"Roklubben Furesø havde besluttet at give ungdomsafd. en ekstra god eftermiddag, og lejede en zumbainstruktør fra LejEnBehandler. De morede sig og fik bevægelse på en anderledes/sjov måde, og det var rart at vi kunne læse om, og se instruktøren, på hendes profil, inden hun kom herud."

Leder, Nanna Vilen

Nogle af vore behandlere

Billede af Miriam Dinesen Miriam Dinesen
Fysiurgisk massør
4490 Jerslev
Tlf: 3029 2559
 
Billede af Dorte Toft Dorte Toft
Fysiurgisk massør
7000 Fredericia
Tlf: 5188 0685
 
Billede af Charlotte Bang Charlotte Bang
Hypnotisør
2300 København S
Tlf: 5250 8181

Glæd! med et gavekort

Køb et gavekortStår du og mangler en gave, som med 100% garanti værdsættes og gavner hos modtageren, så har vi løsningen.

Et LejEnBehandler gavekort kan bruges over hele landet, til samtlige af vore behandlere. Køber du det på dkWebshop, så har du det inden 2 hverdage med posten.

Billede af en gave

LejEnBehandler's reklamefilm


LejEnBehandler anbefaler:

NFS - Netværk For Singler
Billede af håndklæder og blomster

Månedens Lodtrækning

Månedens lodtrækningLejEnBehandler trækker hver måned lod om et gavekort til en vilkårlig af vore behandlere, til en værdi af ialt kr. 500.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen, så deltager du automatisk i lodtrækningen, og vil hver måned få en mail der viser om du har vundet.


Copyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb