Reklamefilm

Billede af Propagandafabrikkens logo LejEnBehandler.dk tilbyder alle sine behandlere at få lavet en professionel reklamefilm,
som både skal promovere dig som behandler på vores site, men som du som behandler
også kan bruge som reklame for din egen forretning!

Filmen optages af firmaet Propagandafabrikken, af deres dygtige filmmand Jan Klein, og vil blive tilgængelig på YouTube hvorfra du nemt kan indsætte den på dit eget website.

Prisen for én film pr. behandler koster kr. 2.000 + moms, og denne pris er incl. både optagelse og redigering til det færdige produkt.

En film kommer til at vare ca. 30 sekunder, alt efter hvor meget du har at sige. Råfilmen kan godt være en del længere, men det færdige og sammenklippede produkt må max. vare 30 sekunder for at fænge.

Det eneste du selv skal hjælpe med til, er en slags drejebog over filmen, dvs. hvilken historie vil du gerne fortælle ? En massør/fys/kraniosakral'er vil typisk vise udsnit af en behandling, og er du sexolog, parterapeut eller psykoterapeut kunne det være uddrag af en session eller forklaring af et specielt emne. Men i princippet er der frit slag til at promovere dine evner så meget som muligt, og vi hjælper dig hele vejen!

Tilmelding:

Ja! Jeg er interesseret i at få optaget en reklamefilm om mig selv, som vil komme til at ligge på LejEnBehandler's hjemmeside og som jeg selv kan benytte i min egen markedsføring.

 Dit navn/ID:
Tirsdag d. 15/11
Torsdag d. 17/11
Tirsdag d. 22/11
Torsdag d. 24/11
Copyright © 2010 — Design, hosting and CMS by NemWeb